srijeda, 24. oktobar 2012.

DPS i BS upozorile lidera PzP da vrijeđa strane zvaničnike

PODGORICA – Portparol Demokratske partije socijalista ÄŒaslav VeÅ¡ović saopÅ¡tio je, u srijedu, da je lider Pokreta za promjene i član PredsjedniÅ¡tva Demokratskog fronta NebojÅ¡a Medojević uvrijedio i optužio za korupciju zvaničnika meÄ‘unarodno priznate države, objavljujući na svom Fejsbuk profile da je „predsjedavajući PredsjedniÅ¡tva BiH Bakir Izetbegović dobio milione’ da sastavi Vladu DPS-SDP sa BS-om”.


Niksic avionski snimak g 300x168 DPS i BS upozorile lidera PzP da vrijeÄ‘a strane zvaničnike- Uz izmiÅ¡ljotine počela su vrijeÄ‘anja i optužbe za korupciju zvaničnika meÄ‘unarodno priznate države. Zbog njihove bruke, nadamo se da nećemo saznati Å¡ta bi moglo da bude sljedeće. „Odlično“ su započeli najavljenu “diplomatsku ofanzivu” nakon izbora – kazao je VeÅ¡ović portalu Analitika.


DF je svoj izborni poraz pokušavao da predstavi pobjedom, pa je u danima nakon izbora maštao i stvarao imaginarnu vladu. Kad je mašta prestala da smišlja svašta, stiglo je otrežnjenje. Nakon izbora biće onamo i gdje su ranije bili. U opoziciji. Poznati su crnogorskoj javnosti,od samog osnivanja PZP-a, njihova sklonost ka „diplomatiji“ i demanti gotovo svih njihovih sagovornika. Taj odnos prema medjunarodnim zvaničnicima ima progresivan karakter, zaključio je Vešović.


Na Medojevićeve uvrede reagovao je i član Glavnog odbora Bošnjačke stranke Suljo Mustafić, koji je, u izjavi za portal Analitika rekao da je Medojević u „svojim posljednjim izjavama i izmišljotinama prevazišao i samog sebe“.


- Sada je, osim što obmanjuje javnost, počeo i da vrijeđa predsjednike susjedne države i političkih stranaka u Crnoj Gori, u ovom slučaju predstavnike Bošnjačke stranke. Mislim da je to zaista neprimjereno i on time pokazuje kolika je njegova „iskrena ljubav“ bila prema manjinskim narodima i iskreno nuđenje saradnje manjinskim narodima – rekao je Mustafić.


- On državu Crnu Goru svako malo na raznim adresama nastoji da oblati kroz razne istupe tako da nas njegova izava donekle i ne čudi. Ali, zaista mislim da bi trebao da se izvini i Bošnjacima i predsjedniku susjedne države koje u svom obmanjivanju javnosti i izmišljotinama na ovakav način grubo vrijeđa. Nije ni čudo što su njegovu stranku i na ovim izborima napuštili i posljednji manjinski bošnjački glasači, a napuštiće ga i ostali – rekao je Mustafić.


U.P.


 


 


 


 



DPS i BS upozorile lidera PzP da vrijeđa strane zvaničnike

Нема коментара:

Постави коментар