srijeda, 24. oktobar 2012.

Kup Crne Gore: Budućnost i Zeta u četvrtfinalu, Rotković dao sedam golova

Fudbaleri Budućnosti i Zete plasirali su se u četvrtfinale, dok su nastup u  Kupu Crne Gore ove sezone završili Sutjeska i Mogren. Plasman među osam najboljih izborili su još Petrovac, Mladost, Grbalj, Mornar i Lovćen.


Mladost pljevlja 11 Kup Crne Gore: Budućnost i Zeta u četvrtfinalu, Rotković dao sedam golova Budućnost je u Bijelom Polju, u revanš meču osmine finala, savladala Jedinstvo 1:0 i sa dva trijumfa plasirala se među osam najboljih. Podgorički tim dobio je prvi duel pred svojim navijačima 2:1.


Zeta je u Nikšiću igrala sa Sutjeskom 0:0, a nastavak takmičenja izborila je zahvaljujući pobjedi u Golubovcima od 1:0.


Golova nije bilo ni u Budvi, u duelu Mogrena i Petrovca, koji je prvi meč pred svojim navijačima dobio 4:0.


Mladost je na Starom aerodromu pobijedila Pljevlja 10:1 i sa dva trijumfa izborila plasman u četvrtfinale. Meč će dugo pamtiti napadač ,,romantičara« Luka Rotković, koji je bio strijelac čak sedam golova. Već u 40. minutu na kontu je imao šest golova, od kojih je dva spakovao makazicama, a onda je u finišu utakmice još jednom pogodio i poslije četiri gola protiv Ibra u prethodnoj rundi najavio povratak u golgetersku formu.


Grbalj, koji je u Radanovićima slavio 2:0, pobijedio je danas u Kolašinu ekipu Gorštaka 3:0, dok je Lovćen do plasmana među osam najboljih došao pobjedom na Cetinju protiv Igala 5:0. Prvi duel u Igalu završen je 1:1.


Posljendjeg četvrtfinalistu odlučiće sjutrašnji duel Čelika i Rudara u Nikšiću, a poslije prvih 90 minuta nije bilo pobjednika 1:1.



Kup Crne Gore: Budućnost i Zeta u četvrtfinalu, Rotković dao sedam golova

Нема коментара:

Постави коментар