srijeda, 24. oktobar 2012.

Đukanović i Izetbegović: Crna Gora i BiH spremne na još intenzivniju saradnju

PODGORICA – Predsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović primio je, u srijedu, predsjedavajućeg PredsjedniÅ¡tva Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića.


M Djukanovic i Bakir Izetbegovic 2410 2012 Aleksandar Ljumovic016 Đukanović i Izetbegović: Crna Gora i BiH spremne na još intenzivniju saradnju


- U srdačnom i otvorenom razgovoru iskazano je zadovoljstvo odnosom dviju zemalja, kao i spremnošću da se on dalje razvija u interesu obije države. Predsjednik Đukanović je istakao da će Demokratska partija socijalista uticati na kretanje u tom smjeru, jer je međusobna saradnja zemalja regiona od velikog značaja, kako za prosperitet svake zemlje pojedinačno, tako i za napredak regiona u cjelini, saopštila je DPS.


Izetbegović je čestitao predsjedniku Đukanoviću pobjedu Koalicije Evropska Crna Gora, na  parlamentarnim izborima održanim 14. oktobra i izrazio uvjerenje da će Vlada uskoro biti formirana. Prema njegovim procjenama, Crna Gora će i u narednom periodu  uspješno ostvarivati  aktivnosti u sferi ekonomskog napretka, kao i napretka u procesu  integracije u Evropskoj uniji i NATO-u, navedeno je u saopštenju DPS.


I.S. – D.B.



Đukanović i Izetbegović: Crna Gora i BiH spremne na još intenzivniju saradnju

Нема коментара:

Постави коментар