četvrtak, 25. oktobar 2012.

Mustafić: Poslije Bajrama manjinska platforma

PODGORICA - Portparol Bošnjačke stranke Suljo Mustafić najavio je da će manjinske stranke  vjerovatno početkom naredne nedelje potpisati platformu o dugoročnoj saradnji  i zajedničkom nastupu u pregovorima o formiranju parlamentarne većine sa koalicijom Evropska Crna Gora.


Suljo Mustafic intervju 1810 2012 Dragan Mijatovic 0452 300x154 Mustafić: Poslije Bajrama manjinska platforma- U platformi manjinskih stranaka ostalo je da se definiÅ¡u sitne pojedinosti, detalji koji su viÅ¡e tehničke, nego suÅ¡tinske prirode. Zbog obaveza koje imamo, nakon Bajrama ćemo dogovoriti preostale detalje i potpisati platformu – kazao je Mustafić.


Demokratska partija socijalista i Bošnjačka stranka su ranije saopštile da će da će poslije Bajramskih praznika i ta saradnja biti dodatno učvršćena i formalno nastavljena.


 - Uvjereni smo da samo stabilna Vlada, u kojoj participiraju i manjinske partije, zajedno s koalicijom koja je dobila najveće povjerenje na izborima, mogu nastaviti da vode Crnu Goru evropskim i putem ravnomjernog regionalnog razvoja i ekonomskog oporavka i biti podrÅ¡ka ostalim zemljama regiona na putu integracija – zaključeno je u saopÅ¡tenju DPS i BS.


D.Ć.



Mustafić: Poslije Bajrama manjinska platforma

Нема коментара:

Постави коментар