srijeda, 24. oktobar 2012.

Ekipa Univerziteta Crne Gore na Internacionalnim igrama osvojila drugo mjesto

NIKŠIĆ – Ekipa Univerziteta Crne Gore učestvovala je na Internacionalnim igrama koje su od 18. do 22. oktobra održane u Beogradu.


2012 10 24 CGO T STR xx V01 Z NK STUDENT Ekipa Univerziteta Crne Gore na Internacionalnim igrama osvojila drugo mjesto


Ova smotra okupila je više od 900 sportista, koji su se dokazivali u raznim disciplinama, a Univerzitet Crne Gore predstavljala je ekipa u malom fudbalu. Većina igrača koji su predstavljali Crnu Goru bili su studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića, inače četvorostruki prvaci univerzitetskog takmičenja.


Naša ekipa bila je u grupi sa Italijom, Rumunijom i Alžirom, a u drugoj grupi su bili Rusi, Mađari, Slovenci i Italija II.


U prvom kolu Crna Gora dobila je Rumuniju 9:0 (po dva pogotka postigli su Radojičić i Mirković, a po jedan Jakić, Lješković, Milović, Međedović i Raonić). U drugom kolu Crna Gora je odmjerila snage sa Italijom i slavila 5:2 (dva pogotka postigao je Radojičić, a po gol Vasiljević, Palević i Delić). U trećem kolu bili smo bolji od Alžira 4:2 (dva pogotka postigao je Mirković, a po gol Palević i Međedović). Polufinale je Crna Gora odigrala neriješeno sa Mađarskom 3:3, ali smo bili uspješniji nakon penala, pa smo se u finalu sastali sa Rusijom. Mirković je u polufinalnom meču postigao dva pogotka, u finalu protiv Rusije jedan, ali su crnogorski studenti u meču za zlato lošije izvodili penale, pa su se na kraju morali zadovoljiti drugim mjestom.


Ra.P.



Ekipa Univerziteta Crne Gore na Internacionalnim igrama osvojila drugo mjesto

Нема коментара:

Постави коментар