četvrtak, 25. oktobar 2012.

Kasiljasu Del Boske bolji od Murinja

Golman Reala i reprezentacije Španije Iker Kasiljas je u izboru za najboljeg trenera u 2012. godini odlučio da glasa za selektora „crvene furije“ Visentea Del Boskea, javila je madridska radio stanice „Onda Sero“.


kasiljas1 Kasiljasu Del Boske bolji od MurinjaKao kapiten reprezentacije, Kasiljas ima pravo da glasa za trenera i fudbalera godine, a u izboru za prvog stručnjaka u 2012. najviše bodova je dao Del Boskeu. Na drugo mjesto stavio je klupskog trenera Žozea Murinja, koji je odveo Real do titule u Primeri, a jedan bod dobio je Roberto Di Mateo, trener šampiona Evrope Čelzija.


Španski mediji već mjesecima pišu o navodnom neslaganju kapitena i trenera Reala, a Kasiljasova odluka da Murinja stavi na drugo mjesto, vjerovatno će biti dodatni impuls spekulacijama o netrpeljivosti između njih dvojice.


Inače, prije nekoliko dana „Marka“ je prenijela informaciju o tome kako je Kasiljas glasao u izboru za ,,Zlatnu loptu“. Ako je vijest tačna, onda je izbor Realove ,,jedinice“ prilično iznenađenje, budući da je najveći broj bodova dao Serhiju Ramosu, tek na drugo mjesto stavio je Kristijana Ronalda, a na treće svog velikog prijatelja iz Barselone Ćavija. Lionelu Mesiju nije dao ni bod.


Arena



Kasiljasu Del Boske bolji od Murinja

Нема коментара:

Постави коментар