srijeda, 24. oktobar 2012.

Odbojkaši Budvanske rivijere poraženi od Lokomotive

BUDVA – Mediteranski sportski centar. Gledalaca: 1.000. Sudije: David Gril (Slovenija) i Bajram Dikmentepe (Turska).


bud3 300x168 Odbojkaši Budvanske rivijere poraženi od Lokomotive Rezultati po setovima: 18:25, 24:26, 23:25. Poeni iz napada: Budvanska rivijera 34, Lokomotiva 39. Poeni iz bloka: B. rivijera 4, Lokomotiva 7. Poeni iz servisa: B. rivijera 2, Lokomotiva 5. Greške: B. rivijera 25, Lokomotiva 26.



BUDVANSKA RIVIJERA: Ćaćić 9 peona, Papović, Ćuk 2, Petković, Dukić 4, Rašović, Vujović, Veno 13, Milić, Šuljagić 5, Maksimović 3, Marković 4.


LOKOMOTIVA: Zubkov, Mahortov 9, Samelvuo 7, Voronkov 17, Osipov, Tairuski, Žilin 15, Golubev, Glivenko, Gucaljuk 4, Sidenko.


OdbojkaÅ¡i Budvanske rivijere poraženi su u 1. kolu Lige Å¡ampiona od Lokomotive – 3:0. Izabranici SiniÅ¡e Reljića nijesu uspjeli da doÄ‘u ni boda protiv ekipe koja je u Budvu doÅ¡la sa praktično drugim sastavom. Ipak, i kao takva, Lokomotiva je bila prejaka protiv crnogorskog Å¡ampiona, koji je u ovaj meč uÅ¡ao bez ozbiljnije provjere.


- Lokomotiva je pokazala da i sa drugim timom može da igra Ligu Å¡ampiona. Mi smo u meč uÅ¡li u grču, da bi se tek u drugom setu oslobodili i zaigrali bolje. Bez dobrog servisa ne možete parirati ovakvom protivniku, a vidjelo se i da nam nedostaju jake utakmice. Å ansu za pobjedu tražićemo već protiv ÄŒeÅ¡kih BuÄ‘ovica u narednom kolu – rekao je Reljić nakon meča.


B. rivijera 0


Lokomotiva 3



D. Vukotić




Odbojkaši Budvanske rivijere poraženi od Lokomotive

Нема коментара:

Постави коментар