srijeda, 24. oktobar 2012.

Ekstravagantne rođendanske zabave za djecu poznatih

 Rođendani djece slavnih ličnosti svode se na pokazivanje novca i glamura, čak i u slučajevima kada mališani nijesu dovoljno veliki da uživaju u proslavama, a kamoli da ih upamte.


Pjevačica Maraja Keri je za prvi rođendan blizancima Marokanu i Monro priredila zabavu na kojoj su se vozili u mini crvenom „ferariju“, jahali drvenog konja, igrali se u kući za lutke i svirali na minijaturnom bijelom klaviru. Monro je nosila bijelu haljinu, a Marokan smoking, bijelu košulju, crne pantalone i leptir mašnu.


Glumci Tori Speling i Din Mekdermot su 2010. godine kćerki Steli za drugi rođendan priredili žurku na temu barbike. Djevojčica je nosila kratku ružičastu haljinu poput svoje omiljene junakinje, a stigla je i torta napravljena u obliku barbike, u prirodnoj veličini, dva puta veća od Stele. Veče su upotpunili ružičasta limunada, roze kapkejksi sa prelivom.


Proslava drugog rođendana sina fudbalera Vejna Runija i supruge Kolin bila je ispunjena raznim životinjama, pa je tako maleni Kaj, gdje god bi se okrenuo, mogao da vidi konje, lame, čak je i osoblje bilo obučeno u kostime krava. Par je unajmio nekoliko zabavljača sa životinjama za sina i 100 zvanica.


- Izgledalo je nevjerovatno. Baloni u obliku traktora, životinje svuda po prostoriji. A onda je osoba obučena u kostim Snježane uÅ¡etala sa kozom – kaže insajder za portal parentdish.co.uk.


poznati i rodjendani 4 dzoli pit 300x282 Glumci Anđelina Džoli i Bred Pit častili su Paksa za sedmi rođendan krstarenjem po francuskoj rijeci Seni.


Muzičari Glen Stefani i Gevin Rozdejl potrošili su 11.500 eura za Kingstonov četvrti rođendan. Zabava je priređena u njihovom domu u Los Anđelesu. Gosti, među kojima su bili dječaci Bekamovih i Kejt Bekinsejl, bili su obučeni u superheroje. U kući su se nalazili luksuzni štand sa limunadom, mašina za pravljenje šećerne vune i dušeci za skakanje u obliku zamka.


Kada punite godinu dana, šta vam više treba od cirkusa i ekskluzive u magazinu „OK!“? Mejsona Disika, sina Kortni Kardašijan i Skota Disika, dočekao je cirkus i karnevalska tema. Cijela porodica Kardašijan je prisustvovala zabavi i fotografisanju za časopis.


Srednji sin Viktorije i Dejvida Bekama, Romeo, za svoj deseti rođendan dobio je upravo ono što je želio. Na proslavi je ekskluzivno za njega i drugare svirao Romeov omiljeni bend, „The wanted“.


Prije razlaza, Kejti Holms i Tom Kruz su na peti rođendan kćerke Suri potrošili 16.000 eura, ali i uplatili skoro četiri miliona eura u njen fond za školovanje. Unajmili su profesionalne glumce koji su bili obučeni u likove iz crtanih filmova, slonove i žirafe.


Pjevačica Britni Spirs za svoje sinove je iznajmila park sa trampolinama. Šon Preston proslavio je sedmi, a Džejden Džejms šesti rođendan. Bilo je 20 zvanica koje su pozvane da uživaju u parku, pojedu parče torte, igraju se, da bi se potom Spirs sa dječacima zaputila kući na otvaranje poklona.


Za prvi rođendan kćerke Harper, Viktorija i Dejvid Bekam potrošili su 61.500 eura. Jahala je ponija, dobila ružičaste igračke, kapkejkse, a bilo je i ružičastih zečeva koji su skakutali naokolo.


Muzičar Pi Didi Koms je svom sinu Kristijanu za dvanaesti rođendan poklonio put u Las Vegas. Dječak je sa svojim prijateljima otišao na trodnevno putovanje u crnom autobusu koji otac koristi kada ide na turneju. Posjetili su znamenitosti Vegasa, jeli tortu veličine slavljenika i puno pice.


(Izvor: parentdish.co.uk)


Prir. B. R.



Ekstravagantne rođendanske zabave za djecu poznatih

Нема коментара:

Постави коментар